Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Sign In with Facebook

Tyskland tröja förra året

Messissy en 500-Ball debraune elden är mycket mindre än hans

Messi denna runda i ligan matchen Miguelli, i Barcelona laget historia den 4: e spelet i legenden, assisterar han Andres Iniesta scoring, den spanska karriären har direkt skapat 500 mål, 360 mål + 140 Assist. Inte undra på PEP Guardiola medger att debraune också måste titta upp på Lionel Messi.

Messissy karriär har skapat 500 mål

Ligan är Messi No. 391 spel i Spanien, fd Barcelona kapten Miguelli, och kö historia 4th, från den 3: Nike fotbollsskor e Puyol (392 krig) är bara 1, makalös Dual-Core en eller två, Harvey 505, Iniesta 420 poäng. En annan intressant del av denna tjänst är "Iran Lionel Messi" kom också till Nou Camp för att heja, naturligtvis, inte förra säsongen mot Bayern München mål av den unga iranska geniet Azmont, men det är världen genom att posera som Messi Red Super net Red.

"Iran Lionel Messi" inte föra den ursprungliga Messi mål, sedan slutet av augusti i år, den första omgången i den spanska ligan Betis, den argentinska hem av spelen i spelet, är målet att bryta målet. Mot Betis, hade han 3 gånger sköt på posten, även om det inte i kolumnen, men också med målet pass: den sista Barcelona 10 innan framsidan av bollen skott, men för sin header Ferry hjälper Umtiti, planen på vänster sida av kanten av spelet är mycket kräsna. "Messi och Luis Suarez inte poäng?" Jag är säker på att de kommer Poäng igen snart, "Deulofeu till hans lagkamrater efter matchen.

Vice president i ligan, Malaga, öppnandet 2 minuter Messi tröja av den ledande Barcelona gjorde inte sitt bästa, bara för att ta 3 Poäng, Lionel Messi bara 3 gånger skytte, nästan 7 gånger i Malaga bara gjorde 1 mål. Men Messiergin bistår Iniesta i 2: a målet, hjälpte den spanska ledaren att låsa segern, hjälper vägen, eller en typisk Messi-stil misshandel-framsidan av mitten sväng med bollen genombrott, accelerera starten för att bli av med en lagspelare, i de två Malaga Defender attack "Shut Up" innan bollen i tid till vänster sida av straffområdet, Barcelona kapten volley scoring.

Detta är Portugal tröjor bara 5: e gången i Messissy en karriär hjälper den gamla kamrat-i-armar Iniesta mål, kvantiteten är inte många, men dess La Liga totalt Assist har ackumulerat upp till 140 gånger, långt före La Liga hjälper kung Figo s 107 gånger, plus 360 mål, argentinarna i 391 La Liga debut direkt tillverkar 500 mål. Den 360 bollen är La Liga historia, assisterar 140 samma historia först, Messi två magiska skivor, kanske under många år framtida generationer inte kommer att kunna nå höjderna.

Scoring rekord representerar inte hela skalan av Lionel Messi, med samma nivå av Assist som toppen av ligan, utan hoe av tidigare Eris och Silva, och dagens debraune, den ledande mittfältaren med bollen. MEssi observerar vision och vinkel av spelet, och hur han spelar det, helt annorlunda från någon annans, när du tittar på Messi spelar, kan du bara beundra det, säger fd Betis Defender Peselia. "debraune har varit Premier League-spelare av året i Premiership, men i själva verket, sedan starten av säsongen 2012-13, assisterar Premier League kungens 69 gånger, och bara de fem bästa i ligan med Lionel Messi."

Frågade denna vecka om debraunes status i dagens fotboll, Guardiola betonade att "Förutom att människan, debraune är den bästa i Europa", och att, i yttrandet från Manchester City Manager, även om den belgiska staten når sin topp, kan det inte jämföra med Lionel Messi. I själva verket, när han först kom till Manchester City Tyskland tröja förra året, sade han att Tintin var bakom Messi och att stadens kärna, som utvecklats 1 år senare, inte kunde jämföras med Lionel Messi. Hur stark är Messi dominans? Enligt den dagliga sport rapport, sedan början av Tyskland tröja 2009-10 säsongen, alla Messi framträdanden, 54% av spelarna på plats den bästa spelaren att ge honom, är också en mycket skrämmande rekord.

Det finns fler World Cup nyheter, så vad väntar du på, stoppa musklicket här http://www.billigatrojaonline.com Ha en ny tröja försäljning! Kom igen!
Sign In or Register to comment.