Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Sign In with Facebook

Fuente Nike Air Max 90 Premium

Fuente Nike Air Max 90 Premium is een laatst aangeboden in woestijn ocher, en wordt behandeld in een onderschat thema van nike free heren zwart voor zijn nieuwste colorway ditgene seizoen. Gedefinieerd door zijn gemengde constructie van textiel onderlays en gladde suède overlays die de meerderheid van zijn ondergedompelde profiel domineren, duikt op zeilen op de eyelets, adversidades badge, de Swooshes around zijn zijpanelen omtrek en hel de midsole unit biedt een veelzijdige twee- toon helemaal af.

Een andere premium kleurenweg van fuente nike air max 1 dames sale is dit seizoen aangetoond met dit African american / Gum pair dat we hierboven zien. Opgemerkt door een volledige zwarte bovenkant van leer en hel wol (ideaal voor fuente herfst- en winterseizoenen), is usually deze Air Max 90 op de Zeilmids en een zoolzool voor het perfecte distinction geplaatst. We krijgen nog een schot op fuente Nike Air Max 90 Premium Tape en hel deze keer komt een kickin 'in een' Reddish colored Camo 'kleurweg. De tennis shoes gestroomlijnde bovenkant is bedekt met een camoufle attained een zwarte nubuck-modderwand waardoor de zaken nog robuuster worden.

De OFF-WHITE times nike air max 90 heren wit maakt deel uit van de echt exclusieve OFF-WHITE x suggestions Jordan 10 collectie perish dit jaar afloopt attained tien verschillende silhouetten. Ditgene klassieke runner is de gedeconstrueerd thema met OFF-WHITE's handtekening tekst branding aan de zijkanten die is usually gemaakt van leer en hel suède over de bovenkant. Andere details omvatten gestikte panelen, een unieke new tong/tanga, hielvlek en ijzige doorschijnende buitenzolen.

Het is niet te vaak dat Nike creëert kleurwegen van fuente nike blazer mid dames, maar dat is precies wat we hier hebben attained deze twee nieuwe paren die je hierboven ziet. Het klassieke Nike-silhouet is usually bedekt met een suède bovenkant in uw keuze van twee verschillende kleurwegen: Provence Purple and Birch. Beide paren krijgen fuente tonale uitstraling en komen ook met een nieuw toegevoegd detail, baseballstitching perish op de hak en hel de middelzool is geplaatst.
Sign In or Register to comment.